Minestronesuppe

Opskrift på minestronesuppe.

(1 portion, 6 lister)

Ingredienser:

20 g Løg
50 g Porre
23 g Rodselleri
50 g Gulerod
30 g Kinaradise
40 g Savoykål
50 g Flåede tomater
28 g Kartoffel
10 g Olie
2½ dl Grøntsagsbouillon
10 g Lp-makaron/lp-pasta
Salt og peber, hvidløg og persille

Fremgangsmåde:

  • Pil løg og hak dem, rens porre, selleri, gulerod, kina-radise og kål og skær alt i fine strimler.
  • Skræl kartoflen og skær den i små tern.
  • Varm olien i en stor gryde, svits grønsagerne undtagen kartoffel og tomater i gryden ca. 5 min.
  • Hæld bouillon ved, lad suppen koge 10 min.
  • Tilsæt tomater, kartoffeltern og hvidløg smag til med salt og peber og lad suppen koge yderligere 10 min.
  • Bræk makaronien i mindre stykker, kog den efter forskriften på pakken
  • Tilsæt den færdigkogte makaroni og smag suppen til, drys med hakket persille. Server LP-brød til.

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 1024 kJ Phe: 145 mg Protein: 5,4 g

Næringsindhold pr. 100 g med kogt Lp-makaroni

Energi: 197 kJ Phe: 28 mg Protein: 1,0 g

1x 25 mg phe-liste:

89 g Minestronesuppe med kogt Lp-makaroni

Redaktør