(1 portion, 6 lister)
Ingredienser:
20 g Løg
50 g Porre
23 g Rodselleri
50 g Gulerod
30 g Kinaradise
40 g Savoykål
50 g Flåede tomater
28 g Kartoffel
10 g Olie
2½ dl Grøntsagsbouillon
10 g Lp-makaron/lp-pasta
Salt og peber, hvidløg og persille
Fremgangsmåde:
- Pil løg og hak dem, rens porre, selleri, gulerod, kina-radise og kål og skær alt i fine strimler.
- Skræl kartoflen og skær den i små tern.
- Varm olien i en stor gryde, svits grønsagerne undtagen kartoffel og tomater i gryden ca. 5 min.
- Hæld bouillon ved, lad suppen koge 10 min.
- Tilsæt tomater, kartoffeltern og hvidløg smag til med salt og peber og lad suppen koge yderligere 10 min.
- Bræk makaronien i mindre stykker, kog den efter forskriften på pakken
- Tilsæt den færdigkogte makaroni og smag suppen til, drys med hakket persille. Server LP-brød til.
Næringsindhold i hele portionen:
Energi: 1024 kJ Phe: 145 mg Protein: 5,4 g
Næringsindhold pr. 100 g med kogt Lp-makaroni
Energi: 197 kJ Phe: 28 mg Protein: 1,0 g
1x 25 mg phe-liste:
89 g Minestronesuppe med kogt Lp-makaroni