Melonsalat med ingefær

Opskrift på melonsalat med ingefær.

(2 portioner, 4 lister)
 

Ingredienser:

10 g Frisk ingefær
40 g Sukker
1 dl Vand
450 g Blandede meloner uden kerner

Fremgangsmåde:

  • Skær skrællen af ingefæren og snit den i små tern.
  • Kom ingefær, sukker og vand i en gryde, kog det ind til det halve og lad det køle af.
  • Skær melonerne i små stykker og vend med i lagen.

Tilbehør:

Lp-brød

Tips:

  • Andre meloner kan også bruges.

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 1248 kJ Phe: 102 mg Protein: 3,5 g

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 227 kJ Phe: 19 mg Protein: 0,6 g

1x 25 mg phe-liste:

131 g Melonsalat med ingefær

Redaktør