(1 stor bageplade, 4 portioner)
Ingredienser:
20 g Bagepulver
1½ spsk BalastoMaxx
165 g Loprofin Mix
200 g Maizenamel
9 g Salt
3 dl Vand
60 g Rapsolie
200 g Økologisk Pasta Sauce, Bon Apetit fra Føtex
Fremgangsmåde:
- Bland bagepulver, Balastomaxx, Loprofin Mix, Maizena og salt i en skål.
- Tilsæt vand og olie og ælt dejen med hænderne til den bliver smidig. Lad evt. dejen trække i 10 min.
- Kom bagepapir på en bageplade og rul dejen ud på bagepladen med en kagerulle.
- Lav en fin tynd bund.
- Fordel ½ karton tomatsovs på pizzadejen.
- Bag pizzadejen med tomatsovs i ca. 9 min ved 280 grader ved varmluft.
Tilbehør:
- Dolmio Bechamel Sauce i stedet for lp-ost.
- Lister efter smag (fx cocktailpølser, champignon, lp-ost, oliven, squash)
Tips:
- Dejen bliver lidt ”fedtet” olieagtig, men oliehinden giver fin sprødhed, når bunden bages.
- Påfør først tomatsovs lige inden bagning, så dejen ikke bliver våd/svampet.
Næringsindhold i hele portionen:
Energi: 7927 kJ Phe: 105 mg Protein: 2,7 g
Næringsindhold i ¼ portion:
Energi: 2073 kJ Phe: 26 mg Protein: 0,7 g
1x 25 mg phe-liste:
¼ portion