Lp-pizza med bagepulver og maizena

Opskrift på lp-pizza med bagepulver og maizena.

(1 stor bageplade, 4 portioner)

Ingredienser:

20 g Bagepulver
1½ spsk BalastoMaxx
165 g Loprofin Mix
200 g Maizenamel
9 g Salt
3 dl Vand
60 g Rapsolie
200 g Økologisk Pasta Sauce, Bon Apetit fra Føtex

Fremgangsmåde:

  • Bland bagepulver, Balastomaxx, Loprofin Mix, Maizena og salt i en skål.
  • Tilsæt vand og olie og ælt dejen med hænderne til den bliver smidig. Lad evt. dejen trække i 10 min.
  • Kom bagepapir på en bageplade og rul dejen ud på bagepladen med en kagerulle.
  • Lav en fin tynd bund.
  • Fordel ½ karton tomatsovs på pizzadejen.
  • Bag pizzadejen med tomatsovs i ca. 9 min ved 280 grader ved varmluft.

Tilbehør:

  • Dolmio Bechamel Sauce i stedet for lp-ost.
  • Lister efter smag (fx cocktailpølser, champignon, lp-ost, oliven, squash)

Tips:

  • Dejen bliver lidt ”fedtet” olieagtig, men oliehinden giver fin sprødhed, når bunden bages.
  • Påfør først tomatsovs lige inden bagning, så dejen ikke bliver våd/svampet.

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 7927 kJ Phe: 105 mg Protein: 2,7 g

Næringsindhold i ¼ portion:

Energi: 2073 kJ Phe: 26 mg Protein: 0,7 g

1x 25 mg phe-liste:

¼ portion

Redaktør