Ingredienser:
5 g Lp-æggeerstatning
50 g Vand
1 spsk Sukker
1 spsk Maizena
125 g Lp-mælk
1 tsk Vanillesukker
Fremgangsmåde:
- Lav æggeerstatningen efter anvisning på pakken.
- Pisk æggeerstatning og sukker sammen i en gryde.
- Pisk Maizena og lp-mælk i.
- Bring cremen i kog under konstant piskning.
- Tilsæt vanillesukker til sidst og tag cremen af varmen og stil den på køl.
- Drys evt lidt sukker over cremen så den ikke danner skind.
Tips:
- Cremen kan fx bruges i fastelavnsboller og lagkager.
- Kan tilsættes kakao eller anden smagsvariant.
Næringsindhold i portionen:
Energi: 778 kJ Phe: 19 mg Protein: 0,4 g
Næringsindhold pr. 100 g creme:
Energi: 477 kJ Phe: 11 mg Protein: 0,3 g
1x 25 mg phe-liste:
225 g kagecreme