Juliennesuppe

Opskrift på juliennesuppe.

(1 portion, 4 lister)

Ingredienser:

50 g Gulerod
56 g Rodselleri
82 g Kartofler
10 g Olie
2½ dl Kogende vand
5 g Grøntsagsbouillonterning
Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Rens og snit grønsagerne i fine tynde stave
  • Svits grønsagerne i olien i et par min.
  • Tilsæt kogende vand og opløs bouillonterningen deri
  • Kog grønsagerne yderligere i ca. 10 min.
  • Smag suppen til med salt og peber

Tilbehør:

LP-brød

Tips:

I stedet for selleri, kan anvendes enten blomkål eller porre, se ombytningsliste

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 841 kJ Phe: 107 mg Protein: 3,8 g

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 221 kJ Phe: 28 mg Protein: 1,0 g

1x 25 mg phe-liste:

89 g juliennesuppe

Redaktør