Information om fysio-og ergoterapeutisk forløb efter henvisning fra Smerteklinikken

I dette informationsark finder du generel information, der er praktisk at vide i forbindelse med dit forløb her hos os.

Velkommen til Afdeling for Ergo- og Fysioterapi, Rigshospitalet-Glostrup. I dette informationsark finder du generel information, der er praktisk at vide i forbindelse med dit forløb her hos os. 

I forbindelse med dit forløb i Afdeling for Ergo- og fysioterapi vil din primære terapeut være:

Fysioterapeut: ____________________________________________________________

Ergoterapeut: _____________________________________________________________

Telefonnummer og træffetid

Der er telefontid i tidsrummet 08.00-15.00 mandag til fredag. Telefonnummeret til Afdeling for Ergo- og Fysioterapi er 38 63 30 92. 

Du finder os her

Afdeling for Ergo- og Fysioterapi finder du ved at gå ind ad opgang 3, i stueetagen til højre.

Genoptræningen

Genoptræningsforløbet tilrettelægges af fysio- og ergoterapeuter med specialviden indenfor behandling af smerter. Det sker i samarbejde med dig i forhold til dit smerteproblem og i tæt samarbejde med Smerteklinikken.

Fremmøde finder sted efter aftale. Du bedes medbringe indendørs træningssko og behageligt tøj. Bliver du forhindret i at møde til aftalt tid, bedes du meddele dette til sekretæren. 

Øvrige spørgsmål

Har du spørgsmål der ikke vedrører dit forløb med fysio- eller ergoterapeuterne, bedes du kontakte Smerteklinikken. Smerteklinikken varetager generelle spørgsmål om smerter, medicin og dit samlede forløb. Telefonnummeret til Smerteklinikken er 38 63 29 04. Telefontiden er mandag-fredag 08.00-15.00

Redaktør