Cacaodrik
ca. 1000 kJ pr. portion (150 ml)
1½ tsk dextrinmaltose (8 g)
1/3 dl piskefløde (38 g)
1 dl letmælkscacao (105 g)
Milkshakes:
(150 ml)
Milkshakes blandes lettest med en stavblender.
Cacaomilkshake
ca 1120 kJ pr. portion
1 ½ tsk. dextrinmaltose (8 g.)
1 skive vanilleis (23 g)
1/3 dl piskefløde (38 g)
3/4 dl letmælkscacao (83 g.)
Frugtmilkshake
ca. 1242 kJ pr. portion
1½ tsk dextrin maltose ( 8 g)
1 skive vanilleis (23 g)
1/2 dl sødmælk (52 g)
1/3 dl koncentreret frugtsaft (blandingsforhold 1:4) (30 g)
1/3 dl dl piskefløde (38 g)
Ferskenmilkshake
ca. 1155 kJ pr. portion
1½ tsk dextrinmaltose ( 8 g)
1 skive vanilleis (23 g)
1/2 dl sødmælk (45 g)
1/3 dl piskefløde (38 g)
3/4 fersken i sukker lage (38 g)
Der kan tilsættes ferskenlage for at forstærke smagen af fersken.
Koldskål
Røres sammen med en ske og stilles i køleskab.
ca 1440 kJ pr. portion (200 ml)
1/2 dl ymer (54 g)
1 spsk sukker (14 g)
2/3 dl piskefløde (60 g)
3/4 dl appelsinjuice (72 g)
1/2 dl ymer (54 g)
1 spsk sukker (14 g)
2/3 dl piskefløde (60 g)
3/4 dl æblejuice (72 g)
1 dl saftevand kan tilsættes 2 spsk. dextrinmaltose.
Dextrinmaltose kan udelades i opskrifterne.