Ingredienser:
50 g Gulerod
74 g Blomkål
25 g Porre
2½ dl Vand, kogende
5 g Grøntsagsbouillonterning
25 g Piskefløde
5 g Maizena
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Skyl grønsagerne og skær dem ud i tern eller skiver - eller i størrelse og form efter smag og behag
- Opløs bouillonterningen i det kogende vand og tilsæt grønsagerne
- Kog grønsagerne møre, og smag til med salt og peber
- Jævn suppen med piskefløde og maizena
Tilbehør:
LP-brød
Tips:
I stedet for blomkål og porre kan anvendes samme mængde løg, selleri, eller asparges
Næringsindhold i hele portionen:
Energi: 672 kJ Phe: 109 mg Protein: 3,7 g
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 192 kJ Phe: 31 mg Protein: 1,1 g
1x 25 mg phe-liste:
81 g grønsagssuppe