(1 portion, 4 lister)
Ingredienser:
Sovs:
10 g Løg
30 g Olie
6 g Dijonsennep
3 g Revet citronskal
2 tsk Citronsaft
1 tsk Timian, tørret
Salt og peber
Grøntsager:
50 g Aubergine
100 g Grøn peberfrugt
50 g Squash
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Bland alle ingredienserne til sovsen i en lille skål.
- Rens grønsagerne og skær dem i aflange stykker.
- Grill grøntsagerne på en grill og drys med salt og peber.
- Lav en lille ”skål” af staniol, flyt grøntsagerne over i ”skålen” og hæld sennepssovsen over.
- Grill grøntsagerne videre i stanniolskålen til grøntsagerne er møre og servér
Næringsindhold i hele portionen:
Energi: 1380 kJ Phe: 106 mg Protein: 2,8 g
Næringsindhold pr. 100 g grillet:
Energi: 600 kJ Phe: 46 mg Protein: 1,2 g
1x 25 mg phe-liste:
1/4 portion (54 g) grillede grøntsager med senneps/citronsovs