Grill-sovs

Opskrift på grill-sovs.

Ingredienser

2 dl tomatpuré
2 dl vand
½ dl salatolie
2 spsk. kryddereddike
4 spsk. hakkede løg
1 fed hvidløg
2 spsk. honning
1 spsk. gult sennepspulver
2 tsk. Engelsk sovs
1 tsk. mørk farin
½ tsk. chilipeber
½ tsk. allehånde
½ tsk. cayennepeber
½ tsk. tørret merian
½ tsk. kommen

Fremgangsmåde:

  • Kom alle ingredienserne til sovsen i en gryde og kog i 15 min.
  • Opbevar sovsen i køleskab.

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 3175 kJ Phe: 302 mg Protein: 10,5 g

Næringsindhold pr. 100 g spiseklar:

Energi: 677 kJ Phe: 65 mg Protein: 2,2 g

1x 25 mg phe-liste:

38 g grill-sovs

Redaktør