Gazpachosuppe

Opskrift på gazpachosuppe.

(1 portion, 2½ liste)

Ingredienser:

25 g Rød peberfrugt
25 g Løg
25 g Agurk
100 g Hakkede tomater
1 fed Hvidløg
30 g Lp-brød, daggammelt uden skorper
20 g Rødvinseddike
15 g Olivenolie
60 g Vand
Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Rens peberfrugt, løg, hvidløg og agurk og skær dem i mindre stykker.
  • Kom grøntsagerne og de hakkede tomater i en minihakker.
  • Tilsæt lp-brød, vineddike, olie og vand og blend det til en jævn suppe.
  • Tilsæt evt lidt mere vand hvis den er for tyk.
  • Smag til med salt og peber.
  • Suppen stilles på køl indtil servering

Tilbehør:

Lp-flute.

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 997 kJ Phe: 67 mg Protein: 2,4 g

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 344 kJ Phe: 23 mg Protein: 0,8 g

1x 25 mg phe-liste:

109 g Gazpachosuppe

Redaktør