Ganache, mørk, fast

Opskrift på fast, mørk ganache.

Ingredienser:

100 g Lp-chokolade, Schoxxi
50 g Fløde 38%

Fremgangsmåde:

  • Hak chokoladen fint.
  • Bring fløden i kog og hæld det over chokoladen i en skål.
  • Rør i chokolademassen til chokoladen er smeltet.
  • Det kan være nødvendigt at varme skålen over vandbad en gang imellem, for at få alt chokoladen smeltet.
  • Sæt ganachen på køl i nogle timer.

Tips:

Kan bruges til fyldte chokolader og til fyld i macarons.

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 3206 kJ Phe: 129 mg Protein: 3 g

Næringsindhold pr. 100 g spiseklar:

Energi: 2565 kJ Phe: 103 mg Protein: 2,4 g

1x 25 mg phe-liste:

25 g mørk ganache

Redaktør