Ganache, hvid, fast

Opskrift på hvid, fast ganache.

Ingredienser:

190 g Lp-chokolade, Hvid rismælkschokolade
95 g Fløde 38%

Fremgangsmåde:

  • Hak chokoladen fint
  • Bring fløden i kog og hæld det over chokoladen i en skål.
  • Rør i chokolademassen til chokoladen er smeltet.
  • Det kan være nødvendigt at varme skålen over vandbad en gang imellem, for at få alt chokoladen smeltet.
  • Sæt ganachen på køl i nogle timer.

Tips:

Kan bruges til fyldte chokolader og til fyld i macarons.

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 6519 kJ Phe: 104 mg Protein: 2 g

Næringsindhold pr. 100 g spiseklar:

Energi: 2897 kJ Phe: 46 mg Protein: 0,9 g

1x 25 mg phe-liste:

54 g hvid ganache

Redaktør