Fysioterapiforløb for patienter med posttraumatisk hovedpine

PTH-projekt

Træningshold

Træningsholdet består de to første gange af let teoretisk gennemgang, smerteforklaring, gradueret træning og afspænding samt start på enkelte styrketræningsøvelser. Derefter fortsætter vi med træning, der tager udgangspunkt i den enkeltes træningsniveau og afslutter med udspænding eller afspænding. Du vil få udleveret et træningsprogram, så du kan fortsætte øvelserne hjemme og efter afsluttet træningsforløb.

Formål

Formålet med holdtræningen er at øge fysisk og psykisk velvære og et bedre funktionsniveau i dagligdagen samt at blive rustet til at fortsætte træningen efter holdafslutning.

Den bedste effekt af træningen opnår du ved at træne 2 gange om ugen ud over den ugentlige træning på holdet. Enkelte øvelser kan være gavnligt at træne dagligt.

Praktisk

Forløbet består af 8 træningsgange af 1 times varighed en gang om ugen.

Der vil maksimalt være fem deltagere i gruppen, som ledes af to fysioterapeuter på skift.

Medbring træningssko til indendørstræning. Der er mulighed for omklædning, men ikke bad.

Hvis der er dage, hvor der ikke er træning, fx på grund af ferie eller lignende, vil du blive informeret om dette undervejs.

Afbud

I tilfælde af afbud kan du sende en mail til hovedpine@regionh.dk eller ringe til sekretæren i Dansk Hovedpinecenter på 3863 2062. 

E-journal

Du kan læse i din egen journal på sundhed.dk.

Redaktør