Ingredienser:
175 g Squash
Fyld:
20 g Lp-ris, evt kogte fra dagen før
50 g Løg
20 g Champignon
100 g Tomat
15 g Olie
Salt, karry gurkemeje
Fremgangsmåde:
- Flæk den hele squash på langs lidt over midten, så det øverste stykke kan bruges som låg.
- Skrab kernerne ud af squashen og smid dem ud.
- Strø resten af squashen med lidt salt.
- Kog Lp-risene efter anvisning på pakken.
- Snit løg og champignon fint og svits dem i olien sammen med karryen.
- Bland Lp-ris, tomat og gurkemeje i og smag det hele til med salt.
- Hvis fyldet er meget tørt, tilsæt da lidt vand.
- Skyl saltet at squashen og dup den tør med køkkenrulle.
- Kom fyldet i squashen.
- Skræl låget, læg det over fyldet og pensl det med olie.
- Bag squashen midt i ovnen ved 200°C i ca. 30 min.
Tips:
Oven på låget kan man lægge nogle persillekviste.
Næringsindhold i hele portionen:
Energi: 1223 kJ Phe: 152 mg Protein: 4,9 g
Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:
Energi: 349 kJ Phe: 44 mg Protein: 1,4 g
1 x 25 mg phe-liste:
56 g fyldt squash