Fyldt squash

Opskrift på fyldt squash.

(1 portion, 6 lister)

Ingredienser:

175 g Squash

Fyld:

20 g Lp-ris, evt kogte fra dagen før
50 g Løg
20 g Champignon
100 g Tomat
15 g Olie
Salt, karry gurkemeje

Fremgangsmåde:

  • Flæk den hele squash på langs lidt over midten, så det øverste stykke kan bruges som låg.
  • Skrab kernerne ud af squashen og smid dem ud.
  • Strø resten af squashen med lidt salt.
  • Kog Lp-risene efter anvisning på pakken.
  • Snit løg og champignon fint og svits dem i olien sammen med karryen.
  • Bland Lp-ris, tomat og gurkemeje i og smag det hele til med salt.
  • Hvis fyldet er meget tørt, tilsæt da lidt vand.
  • Skyl saltet at squashen og dup den tør med køkkenrulle.
  • Kom fyldet i squashen.
  • Skræl låget, læg det over fyldet og pensl det med olie.
  • Bag squashen midt i ovnen ved 200°C i ca. 30 min.

Tips:

Oven på låget kan man lægge nogle persillekviste.

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 1223 kJ Phe: 152 mg Protein: 4,9 g

Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:

Energi: 349 kJ Phe: 44 mg Protein: 1,4 g

1 x 25 mg phe-liste:

56 g fyldt squash

Redaktør