Fyldt peberfrugt

Opskrift på fyldt peberfrugt.

(1 portion, 4½ lister)

Ingredienser:

60 g Rød peberfrugt

Fyld:

25 g Lp-ris
5 g Olie
15 g Løg
75 g Hakkede tomater
54 g Champignon (1½ liste)
25 g Porrer (½ liste)
15 g Persillerod
Basilikum
Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Kog Lp-risene efter anvisning på pakken.
  • Halver peberfrugten og skrab kernerne ud.
  • Hak løg, porre, champignon og persillerod fint.
  • Svits løg, porre, persillerod og champignon i olien.
  • Tilsæt de hakkede tomater og de kogte Lp-ris.
  • Smag til med basilikum, salt og peber.
  • Kom fyldet i peberfrugten og bag den ved 200ºC i ca. 15 min.

Tips:

Kan evt. gratineres med fri lp-pizzaost.

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 837 kJ Phe: 112 mg Protein: 4,2 g

Næringsindhold pr. 100 g med kogte ris:

Energi: 381 kJ Phe: 51 mg Protein: 1,9 g

1 x 25 mg phe-liste:

49 g fyldt peberfrugt

Redaktør