Frugtsalat med råcreme på fløde 38

Opskrift på frugtsalat med råcreme på fløde 38.

(2-3 portioner, 6 lister)

Ingredienser:

200 g Frie frugter fx (jordbær, blåbær, melon, ananas, appelsin, vindrue,
æble, pære)

Råcreme:

1 dl Fløde 38 eller Creme fine til piskning
½ tsk Vanillesukker
40 g Æggeerstatning klar til brug
25 g Sukker

Fremgangsmåde:

  • Skyl og rens alle frugterne, og skær dem i mundrette stykker.
  • Pisk fløden til skum
  • Lav æggeerstatningen, efter anvisning på pakken.
  • Kom 40 g æggeerstatning i en skål.
  • Tilsæt sukker og vanillesukker og pisk æggemassen lys og luftig med en håndmixer.
  • Vend flødeskummet forsigtigt i med en dejskraber.
  • Bland frugter ned i cremen og server.

Tips:

Hvis du laver cremen på lp-flødeskum, sparer du 75-110 mg phe ialt.

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 2442 kJ Phe: 140 mg Protein: 3,3 g

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 665 kJ Phe: 40 mg Protein: 0,9 g

1x 25 mg phe-liste:

63 g Frugtsalat med creme 

Redaktør