Forslag til mellemmåltider

Forslag til hvad man kan spise som mellemmåltider.

  • 100 g skyr naturel/youghurt naturels med 2 spsk. nøglehulsmærket müsli (20 g).
  • 2 dl Cheasy youghurt med 100 g bær.
  • 1 bæger cheasy skyr (150 g) og 8 mandler / 1 stk. frugt.
  • 1 bæger Thise skyr (150 ml).
  • 1 brik Mathilde Mild Kakaoskummetmælk (200 ml) og 150 g rå gnavegrønt (fx. gulerod, blomkål og peberfrugt).
  • 1 stk. frugt og 350 g rå grøntsager.
  • 1 skive rugbrød/grovbolle (50 g) med 40 g hytteost (ca. 2 spsk) eller ½ avocado (30 g).
  • 1 skive rugbrød/grovbolle (50 g) med 1 skive mager ost max. 30+ (15 g) eller 30 g magert pålæg.
  • 1 banan (100 g) og to skiver groft knækbrød.
  • 15 mandler og 3 tørrede abrikoser. 
  • 20 mandler og 1 stk. frugt.
  • Råkost af 1 æble, 2 gulerødder og 100 g knoldselleri. Rives groft og blandes med 2 spsk. æblemost og lidt citronsaft.
  • 1 NUPO snackbar/ ISIS bar + 1 stk. ffrugt / 2 gulerødder.
  • ½ Allevo / NUPO / Nutrilett måltidsbar + 1 stk. frugt / 2 gulerødder.
  • 25 g chokolade.
  • 40 g vingummi/lakrids.
  • 1 pilsner øl (330 ml).
  • 1 glas vin (200 ml). 
Dekorativt billede
Redaktør