Dip med basilikum, løg og citron

Opskrift på dip med basilikum, løg og citron.

(4 portioner 1 liste)

Ingredienser:

250 g Prozero (lp mælk)
45 g Smør
25 g Maizena
7 g Løg
10 g Citronsaft
2 g Basilikum
2 g Salt

Fremgangsmåde:

  • Hæld Prozero, smør og majsstivelse i en gryde
  • Varm op under svag varme og pisk med et piskeris til den begynder at stivne
  • Tag gryden af varmen og hæld dippen i en høj beholder
  • Blend med en stavblender eller et piskeris i 30-40 sek.
  • Stil dippen på køl
  • Hak løget og basilikumbladene og kom den i dippen
  • Smag til med citronsaft og salt

Tilbehør:

Gulerødder eller andre grønsager

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 2493 kJ Phe: 23 mg Protein: 0,5 g

Næringsindhold pr. 100 g tilberedt:

Energi: 900 kJ Phe: 9 mg Protein: 0,2 g

1x 25 mg phe-liste:

278 g

Redaktør