Cremefraiche koldskål

Opskrift på cremefraiche koldskål.

(1 portion, 4 lister)

Ingredienser


150 g Lp-mælk
60 g Cremefraiche 18 %
15 g Sukker
7 g Vanillesukker
5 g Æggeerstatning
20 g Vand
Citronsaft efter smag

Fremgangsmåde:

  • Pisk æggeerstatning sammen med vandet, følg anvisning på pakken.
  • Pisk resten af ingredienserne i.
  • Smag til med citronsaft

Tips:

Cremefraiche 38 % kan anvendes, benyt da 80 g.

Mariekiks opskriften kan anvendes til kammerjunkere.

Næringsindhold i hele portionen:

Energi: 1133 kJ Phe: 102 mg Protein: 2,2 g

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 444 kJ Phe: 40 mg Protein: 0,9 g

1x 25 mg phe-liste:

63 g koldskål

Redaktør