Blød kost - forslag

Inspiration til blød kost. Der er inspiration til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert.

Morgen

Lyst brød uden hele kerner eller skorpe.
Havregrød med mælk eller fløde eller smørklat.
Øllebrød med mælk eller fløde.
Mælkegrød.
Ymer eller youghurt - gerne med frugt.
Smør, ost, marmelade eller honning.
Pålægschokolade eller nutella.
Æg.

Frokost

Blødt brød uden skorpe eller kerner.
Leverpostej, æggesalatat, sildepostej eller finthakket skinkesalat.
Æg, feks. som røræg.
ost, hytteost eller rygeost.
Avocado eller banan.
Torskerogn, røget ørred eller fiskepaté.
Mayonnaise. 

Aften

Milionbøf.
Kogte retter med hakket kød fx.: Boller i karry.
Gule ærter uden fyld.
Dampet fisk og fiskefars.
Omelet og gratin.
Kartoffelmos og grøntsagsmos.
Legeret suppe fra frost eller pulver.
Sovs.

Dessert

Chokolade, marcipan eller nougat.
Budding.
Is og softice.
Fromage.
Frugtgrød.
Flødeskum, cremefraiche o. lign.
Mælkegrød. 

Dekorativt billede
Redaktør