(30 stk)
Sirup
90 g Sukker
50 g Vand
Abrikosmasse
300 g Abrikos, tørret
kornene af ½ vaniljestang
1 g Citronskal, revet
200 g Frit Lp-chokolade til overtræk
Fremgangsmåde
- Kog sukker og vand sammen i ca. 5 minutter, til det er tyk klar sirup
- Blend de tørrede abrikoser og tilsæt sirup, vaniljekorn og citronskal.
- Hæld siruppen i en skål og tilsæt abrikosmassen. Bland det godt sammen. Sørg for at al siruppen bliver blandet ind i abrikosmassen, så der ikke ligger noget tilbage på bunden af skålen
- Stil abrikosmassen i køleskabet et par timer.
- Formes til små kugler og overtrækkes med frit lp-chokolade.
Næringsindhold i hele portionen:
Energi: 9571 kJ Phe: 238 mg Protein: 9,0 g
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1566 kJ Phe: 39 mg Protein: 1,5 g
Næringsindhold pr. stk ved 30 stk
Energi: 330 kJ Phe: 8 mg Protein: 0,3 g
1x 25 mg phe-liste:
3 stk Abrikosdrømme (64 g)