​​

Engageret og spørgende spansk dronning besøgte Rigshospitalet

​Den spanske dronning Letizia og kronprinsesse Mary besøgte Rigshospitalet sammen med indenrigs- og sundhedsminister Sophie Løhde og regionsrådsformand Lars Gaardhøj. I fokus var byggeriet af Mary Elizabeths Hospital.​

Vent...

Det var en meget fokuseret og spørgende dronning, der besøgte Rigshospitalet tirsdag eftermiddag sammen med kronprinsesse Mary, som den nye bygning er navngivet efter.


Foto: Det spanske kongehus.

Besøget startede i direktionen, hvor direktør Rasmus Møgelvang og centerdirektør for Juliane Marie Centeret, Merete Lange, præsenterede tankerne bag Mary Elizabeths Hospital. Fra 5. sal kunne gæsterne se ud over byggeriet, hvor man er i fuld gang med at sætte de sidste facader op.

 

Foto: Rigshospitalet

Herefter fortsatte besøget i testhuset, hvor gæsterne mødte Mette Joensen, som er og har været aktiv deltagende bruger i forhold til udvikling af design og servicetilbud i den kommende bygning. Mette Joensen har et kronisk sygt barn og har stor indsigt i, hvordan det opleves at leve en stor del af livet på hospitalet. Merete Lange og senior lægelig projektchef Thomas Leth Frandsen var værter i testhuset og fortalte mere om projektet.

Besøget sluttede med, at den spanske dronning og kronprinsessen talte med de børn, der var kommet på besøg i testhuset sammen med personalet fra det kreative værksted SMILET.

 

​ Foto: Rigshospitalet


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor