Pernille Claudius Welinder stopper som centervicedirektør i Neurocentret

​Pernille Claudius Welinder skal være vicedirektør p​å Nordsjællands Hospital og siger derfor farvel til Neurocentret.


Efter 25 år på Rigshospitalet har Pernille Claudius Welinder sagt ja til nye udfordringer i stillingen som vicedirektør på Nordsjællands Hospital. 

- Det er bestemt vemodigt at sige farvel til Rigshospitalet, og det er selvfølgelig særligt vemodigt at sige farvel til Neurocentret. Jeg har været kisteglad for de mange år på Rigshospitalet, og for samarbejdet med dygtige ledere og medarbejdere både i og udenfor Neurocentret. Jeg har mødt så mange ildsjæle og fantastiske samarbejdspartnere - og lært så meget i disse rammer, siger Pernille Claudius Welinder. 

Som centervicedirektør har Pernille Claudius Welinder blandt andet har stået i spidsen for den netop afsluttede indflytning i Bodil Eskesen Centret. Pernille Claudius Welinder har samtidig spillet en stor rolle i udviklingen af Neurocentrets strategi for sygepleje og rehabilitering, som er blevet til i samarbejde med en lang række medarbejdere på tværs af centeret. 

Sammen med centerdirektør Jannick Brennum har Pernille Claudius Welinder de seneste 4,5 år stået i spidsen for ledelsen af Neurocentret, og Jannick Brennum giver Pernille Claudius Welinder følgende ord med på vejen: 

- Nordsjællands Hospital får en helt fantastisk dygtig ny vicedirektør med ansættelsen af Pernille. Det har været en kæmpestor personlig fornøjelse for mig at arbejde sammen med Pernille. 

- Vi har delt værdier og visioner for Neurocentret, og sammen med vores dygtige ledere i centret evnet at skabe fremdrift og komme godt gennem de udfordringer, vi har mødt på vejen. Jeg forstår godt, at Pernille har mod på at prøve kræfter med direktionsopgaven på Nordsjælland, hvor der venter mange opgaver, som Pernilles erfaringer og kompetencer fra blandt andet Neurocentret giver hende de bedste kort på hånden til at løse, siger Jannick Brennum. 

Stillingen som centervicedirektør i Neurocentret bliver slået op i løbet af sommeren.


Redaktør