Afdeling for Kæbekirurgi får ny ledende oversygeplejerske

​Camilla Kjærulff tiltræder den 3. maj som ny ledende oversygeplejerske i Afdeling for Kæbekirurgi på Rigshospitalet, hvor hun blandt andet skal have fokus på at styrke afdelingens patientforløb.

Vent...

Patientinvolvering, patientforløb, tværfaglig ledelse og organisatorisk struktur er nogle af Camilla Kjærulffs spidskompetencer og fokusområder, som hun vil bringe i spil i sin nye rolle som ledende oversygeplejersker i Afdeling for Kæbekirurgi.

Camilla Kjærulff kommer fra en stilling som afdelingssygeplejerske på Onkologisk ambulatorium på Sjællands Universitet Hospital Roskilde, hvor hun blandt andet havde ansvar for opfølgningen af LUP-resultater og overholdelse af kræftpakkeforløbene med patientens forløb i centrum.

Erfaringen med tværfaglig ledelse og optimering af forløb er noget, hun vil bringe i spil i sit nye job:

- Jeg glæder mig første og fremmest fantastisk meget til at komme i gang. Det er en utrolig spændende afdeling med behandlinger på internationalt niveau, og vi varetager nogle helt unikke patientforløb. Derfor har vi også et særligt ansvar for de her patienter, og et af mine fokusområder bliver at kigge på, hvordan vi kan gøre vores arbejdsgange og struktur omkring vores patientforløb endnu bedre, fortæller Camilla Kjærulff, og fortsætter:

- Afdelingen har mange samarbejdspartnere, og patienterne kan opleve mange overgange. Mit mål er at strukturere patientforløbene, sikrer de smidige overgange og fortsætte det gode tværfaglige arbejde der allerede er omkring de her særlige patienter.

Udover at have fokus på patientforløbene er tværfaglige ledelse og kompetenceudvikling af personalet:

- Jeg håber også, at jeg kan bidrage til at sætte vores personales kompetencer endnu mere i spil, og støtte den faglige udviklingen i alle vores personalegrupper. I min verden er et godt arbejdsmiljø med personlig og faglig udvikling en af de vigtigste ben i en afdeling. Vi skal lytte til vores patienter, men vi skal også lytte til vores personale, og det ser jeg rigtig meget frem til. - Både til at blive klogere, men også til at kunne bidrage til den udvikling, siger Camilla Kjærulff.

Den nye ledende oversygeplejersker vil udgøre ledelsen af Afdeling for Kæbekirurgi sammen med ledende overtandlæge Thomas Kofod, og han ser frem til samarbejdet:

- Camilla har en bred ballast som leder af flere forskellige funktioner, og har særligt erfaring med patientinvolvering, forløb og registrering, som vi arbejder særligt fokuseret med. Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle fortsætte den gode udvikling, som afdelingen er i sammen med Camilla, siger Thomas Kofod.

Camilla Kjærulff har flere forskellige diplomuddannelser blandt andet i ledelses og som klinisk vejleder, derudover er hun i gang med en master i offentlig ledelse på CBS.

Camilla Kjærulff har første arbejdsdag på Rigshospitalet mandag den 3. maj 2021.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor