Rune Vedelsdal ansat som ledende overlæge

​​Konstitueret ledende overlæge Rune Vedelsdal ansættes nu i stillingen som ledende overlæge for Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte.

Vent...

​Rune Vedelsdal tiltræder i stillingen som ledende overlæge for Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte med øjeblikkelig virkning. Han har siden den 1. juni været konstitueret i stillingen. Rune Vedelsdal har tidligere været afsnitsansvarlig overlæge for Respirations Center Øst og tidligere ledende overlæge for anæstesiafdelingen på Glostrup Hospital.

- Rune har i perioden som konstitueret ledende overlæge vist fremragende lederevner og sammen med ledende oversygeplejerske Rikke Skjøde Baes fået taget godt fat i udviklingen af den nye afdeling under vanskelige vilkår som følge af COVID-19-pandemien.Vi glæder os meget til det fortsatte samarbejde, siger centerdirektør for Neurocentret Jannick Brennum.

Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte er én af to nye afdelinger i Neurocentret efter en reorganisering i 2020, hvor den tidligere Neuroanæstesiologisk Klinik blev opdelt i to selvstændige afdelinger.

Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte har ansvaret for patienter, der skal bedøves i forbindelse med operation. Afdelingen behandler desuden patienter med kroniske smerter og kronisk respirationsbesvær.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor