Ny ledende oversygeplejerske i Neonatalafdelingen

Sanne Allermann Beck bliver ny ledende oversygeplejerske i Neonatalafdelingen pr. 1. november.
Vent...
Sanne Allermann Beck kommer med solid erfaring fra det neonatale område. Hun har i en årrække været klinisk sygeplejespecialist og er i øjeblikket afdelingssygeplejerske i afdelingen. 

Hendes ambition er at styrke og fortsætte afdelingens banebrydende arbejde med den familiecentrerede pleje og behandling, partnerskabet med familierne, og det gode arbejdsmiljø i det intensive og højtspecialiserede felt, som Neonatalafdelingen favner. 

Sanne Allermann Beck (Foto: Rigshospitalet)
Sanne Allermann Beck har gennem årene været meget engageret i både arbejdet med kvalitet og patientsikkerhed samt dokumentation og med videreudvikling af den patient- og familiecentrerede pleje og behandling i afdelingen.

Et af Sannes nøgleområder er netop den patient- og familiecentrerede pleje og behandling. Hun vægter den brugeroplevede kvalitet og samarbejdet med forældrene til de indlagte børn højt. Sanne har bl.a. stået i spidsen for en undersøgelse af forældrenes oplevelse af deres barns indlæggelse i en højintensiv neonatalafdeling. 

Sanne Allermann Beck glæder sig meget til at starte som ledende oversygeplejerske i Neonatalafdelingen og videreføre de tiltag og den høje sygeplejefaglighed, som den nuværende oversygeplejerske Mette Andersen, der går på pension, har stået i spidsen for. 

En af de helt store ledelsesopgaver, som Sanne Allermann Beck kommer til at stå over for i de kommende år i samarbejde med ledende overlæge Morten Breindahl, er overgangen til BørneRiget og det tværfaglige samarbejde om dette med kolleger rundt om på hele Rigshospitalet.

Det er en opgave, som Sanne ser frem til at bidrage til:

 - BørneRiget bliver en realitet indenfor en kort årrække, og det betyder både organisatoriske og strategiske udfordringer og ændringer for Neonatalafdelingen og de andre afdelinger på Rigshospitalet, der varetager pleje og behandling af børn, unge og gravide.

- Jeg ser det som en spændende ledelsesopgave at kunne få mulighed for at bidrage til at sikre, at dette sker på den bedst mulige måde for både patienter, pårørende og personale og samarbejdspartnere. 

- Det kræver et godt forsknings- og uddannelsesmiljø samt et stærkt tværfagligt samarbejde mellem de forskellige faggrupper, afdelinger og specialister. Samtidig er det nødvendigt med et særligt fokus på rekruttering og fastholdelse for at sikre de nødvendige kompetencer på alle niveauer i organisationen og styrke det intensive felt for børn og unge på Rigshospitalet.  Det er en opgave, jeg glæder mig meget til at være med til at løfte i samarbejde med alle de dygtige kolleger omkring mig, slutter Sanne Allermann Beck.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor