Neurokirurgisk Klinik får ny klinikchef

​Morten Ziebell tiltræder som klinikchef i Neurokirurgisk Klinik på Rigshospitalet den 1. februar. Han kommer fra en stilling som afdelingslæge samme sted. 

Vent...

Den 1. februar tiltræder Morten Ziebell som klinikchef for Neurokirurgisk Klinik. Han kommer fra en stilling som afdelingslæge samme sted. 

- Jeg er først og fremmest utrolig stolt over, at jeg sammen med den øvrige ledelse får lov til at stå i spidsen for holdet på Neurokirurgisk Klinik på Rigshospitalet. Det er en klinik, der er præget af dybt engagerede og meget dygtige medarbejdere, der varetager højt specialiseret behandling og pleje på et højt fagligt niveau. Jeg ser frem til at styrke det gode fællesskab, så vi kan stå sammen i de kommende år, når vi forventeligt skal behandle flere patienter,” siger Morten Ziebell.

Hvilke store opgaver står klinikken over for? 
- Som fagpersoner får vi en større opgave i at prioritere vores ressourcer meningsfuldt, når nu ressourcerne bliver færre, men med klinikkens indflytning i Nordfløjen, som i sig selv er en stor opgave, får vi også en kærkommen mulighed for at se processerne igennem igen, så vi i sidste ende kan få endnu bedre arbejdsgange til gavn for patienter og pårørende.

Morten Ziebell indgår i klinikledelsen sammen med oversygeplejerske Janne Jakobsgaard. Han afløser Jacob Springborg, der har været konstitueret i stilling siden 1. juli 2018. 
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor