Feedback til Anæstesi- og Operationsklinikken i JMC

​​Anæstesi- og Operationsklinikken i Juliane Marie Centret inviterer patienter og pårørende til feedbackmøde 12 september.

Vent...

Anæstesi- og Operationsklinikken i Juliane Marie Centret inviterer patienter, eller pårørende til patienter, der er blevet opereret i kliniiken, til et feedback møde torsdag den 12.  september 2019 kl. 8-9.

På mødet skal patienterne og de pårørende fortælle personalet i klinikken om deres oplevelser med bedøvelse og operation i klinikken.

Både det positive, det mindre positive og forslag til forbedringer. 

Vil du hjælpe os?

Hvis du har været patient i klinikken eller pårørende til en patient i Anæstesi- og Operationsklinikken i JMC, kan du stadig nå at tilmelde dig feedbackmødet og dele dine oplevelser med klinikken.

Skriv eller ring til oversygeplejerske Pernille Lohse for at tilmelde dig.
E-mail: ann.pernille.lohse@regionh.dk. Tlf. 35459506. 

Anæstesi- og Operationsklinikken i Juliane Marie Centret opererer og bedøver både børn og unge, og kvinder med obstetriske eller gynækologiske sygdomme og lidelser. De vilderfor meget gerne have feedback fra både: 

  • En kvinde, der har fået kejsersnit samt evt. hendes partner
  • En kvinde, der er opereret for en sygdom eller lidelse i underlivet samt evt. partner
  • En forælder til et kræftramt barn, der kommer eller er kommet hyppigt i Anæstesi- og Operationsklinikken i JMC under forløbet. Og evt. barnet selv
  • En forælder til et barn, der har været til en ambulant behandling i Anæstesi- og Operationsklinikken i JMC i forbindelse med anlæggelse af drop eller bedøvelse og ambulant operation
  • En ung, der blev behandlet i klinikken og har lyst til at fortælle om, hvordan han/hun har oplevet klinikken som patient.

skriv til os, hvis du matcher en af ovenstående patientkategorier, eller har været i Anæstesi- og Operationsklinikken i Juliane Marie Centret af andre årsager og har lyst til at hjælpe os med feedback til personalet den 12. september kl. 08 -09. 

Arrangementet varer ca. en time samlet, og er uformelt.

Vi vil bare gerne høre, hvordan du har oplevet at komme i klinikken. Du vil få flere informationer om mødet, når du har tilmeldt dig.

For yderligere informationer eller tilmelding, kontakt:

Oversygeplejerske Pernille Lohse
e-mail: ann.pernille.lohse@regionh.dk
Tlf:  3545 9506 

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor