Nye ansigter i staben

​Vi er glade for at kunne byde velkommen til vores nye personalekonsulent Lene Vang Cronqvist og projektleder Birgitte Enslev, der skal arbejde med patientinddragelse

Aktiv personalekonsulent med fokus på relationer

Lene Vang Cronqvist er en erfaren personalekonsulent med stærke kompetencer inden for personalejura, administration og rådgivning. Lene er 46 år og kommer fra en stilling som personalekonsulent i Slagelse Kommune. Lene begyndte 1. november, og har brugt den første måned på at være til introduktion i de forskellige klinikker, centre og afsnit:

- Tak for en fantastisk velkomst! Det har været spændende at komme rundt i centret og møde så mange. Det er dejligt at opleve det høje faglige niveau og kunne mærke, at det her er et sted, hvor der er plads til at tænke nyt, siger Lene.

Privat er Lene gift og har 2 sønner på 19 og 21 år. Hun elsker at dyrke sport, og når vejret bliver bedre, kan man møde hende, når hun cykler hjem til Tune efter arbejde. 

Projektleder til fælles beslutningstagen

Birgitte Enslev er en garvet projektleder, der kommer fra en stilling som projektleder for uddannelse i Sundhedsplatformen. Birgitte er bl.a. ansat til at løfte projektet ”Fælles beslutningstagen med patienter med kræft i mavemund og mavesæk via udvidet brug af MinSundhedsplatform”, projektet er et samarbejde mellem Onkologisk Klinik, Kirurgisk Gastroenterologisk Klinik og Sundhedsplatformen. Projektet er støttet af Sundhedsstyrelsen, og det er også midler derfra, der har gjort det muligt at ansætte en projektleder.

- Det er fantastisk at komme til at arbejde med alle de dygtige og engagerede mennesker i Finsencentret igen, efter 1½ års pause, siger Birgitte.

Privat er Birgitte gift og har 2 voksne sønner. Hun elsker at rejse bl.a. på vandreferier og at slappe af i sommerhuset.Redaktør