Få gode ideer og bliv klogere: Kom til Patientinddragelsesdag i Finsencentret

​I løbet af vores 3 år med Planetree projektet er der blevet knoklet. Den 23. februar 2016 holder vi Patientinddragelsesdag i Finsencentret, hvor vi benytter lejligheden til at stoppe op og fejre de mange gode initiativer, der har båret frugt.

Af Katrina Pitt Winther, projektleder for Planetree

Den 3-årige projektperiode med Planetree er ved at være slut. Patientinddragelse som en overordnet ambition og strategi for Finsencentret fortsætter. Patientinddragelsesdagen kommer til at handle om, hvad vi har lært - og den kommer til at give et fingerpeg om, hvordan vi arbejder videre.

​Hør om resultaterne

Medarbejdere fra centrets 3 klinikker vil præsentere spændende initiativer, der har givet bemærkelsesværdige resultater – fra brug af tavler ved de indlagte patienter til et banebrydende koncept for stuegang. Fra patienter, der introducerer nye medarbejdere, til de nyeste erfaringer med brug af pumpe til ikke bare kemoterapi, men også antibiotika i eget hjem. Vi hører også fra en vore patientrepræsentanter, Erik Schrøder, der fortæller om sin vej ind i styregruppen for Planetree.

Internationalt besøg​

Og så får vi igen besøg fra Planetree – denne gang kommer hele 2 mænd fra USA. Jim Kinsey vil fortælle om betydningen af empati, hvis vi virkelig mener det med patientinddragelse alvorligt – og Alan Manning vil løfte sløret for, hvad der kunne være vores næste skridt, hvis vi går hele vejen og bliver Planetree Designated.

Dagen starter kl. 12 med sandwich, filmfremvisning og en fornem velkomst ved regionsrådsformand Sophie Hæstorp. Dagen henvender sig til personale i Finsencentret – og alle andre sundhedsprofessionelle, der interesserer sig for området.​Redaktør