Nyt kunst og farver byder velkommen på Neurointensiv

Neurointensivafsnit har fået et markant ansigtsløft med nyt pårørenderum, nye farver og kunst på gangen og ved receptionen.

​​


Litografier af Ib Geertsen pynter nu på gangen i afsnit 2093

Lyse og rolige farver er med til at byde pårørende velkommen på Neurointensivafsnit, hvor vægfarve, skiltning og udsmykning er blevet fornyet. 

”Vi har arbejdet bevidst på, at pårørende føler sig velkommen, når de kommer ind i afsnittet. Derfor er der blevet malet hvidt og alt vores skiltning og udsmykning er holdt i de samme ens, lyse og glade farver,” siger afdelingssygeplejerske på Neurointensivafsnit 2093 Dorte Inecki.

Udover en god gang maling er væggene på gangene også blevet udsmykket med farverige litografier af Ib Geertsen.

Mulighed for private samtaler

Det nye pårørenderum for Neurointensivafsnit står nu også næsten færdigt. Rummet er blevet indrettet særligt med tanke på, at afsnittet ofte har grupper af pårørende, der har brug for at kunne sidde sammen og tale i fred.

”I indretningen har vi lagt vægt på, at det er muligt for de pårørende at sidde i små grupper og tale privat sammen og kunne finde ro selvom, der sidder flere i samme rum. Derfor står møblerne, så de deler rummet op, og vi har arbejdet meget med akustikken i rummet,” siger Dorte Inecki.

En folderum i pårørenderummet gør det muligt at dele rummet op i to, hvis der skulle være behov for at have private samtaler.


Redaktør