Livet med livstruende sygdom - om at finde mening på trods

​I denne podcast møder du patienter, pårørende og hospitalspræst Lotte Blicker Mørk, der hver har forslag til og betragtninger over, hvad der kan være hjælpsomt, når man bliver overmandet af tanker og følelser, og over hvordan man tager samtalen, om det der er svært at tale om.


Det kan du høre om i podcasten

Med sygdom og døden tæt inde på livet oplever mange både angst, meningsløshed og magtesløshed. 

I denne podcast møder du tre personer, der hver har forslag til og betragtninger over, hvad der kan være hjælpsomt, når man bliver overmandet af tanker og følelser, og over hvordan man tager samtalen, om det der er svært at tale om.

Når du lytter

Vi vil anbefale, at du hører podcasten med høretelefoner på, på et tidspunkt, hvor du har tid og ro til at lytte. Det kan også være en god idé, at lade pårørende lytte med, så I kan tale om den efterfølgende.

Du er velkommen til at tale med din læge og/eller din sygeplejerske på klinikken om spørgsmål, der måske dukker op, når du har lyttet til podcasten.


Podcasten er produceret for Rigshospitalet.
Rigshospitalets podcast med patientfortællinger er støttet af projektmidler fra sundhedsstyrelsen til fremme af patientinddragelse, og af midler til understøttelse af non-malign palliation.

Tilrettelæggelse og interview: Rasmus M Meyer og Louise Tjærandsen
Lyddesign og færdigredigering: Rasmus M Meyer

Redaktør