Indkvartering på Patienthotellet (pårørende)

Som pårørende kan du bo sammen med en patient, der er indlagt på Patienthotellet, enten som rask ledsager eller som betalende gæst. Hvis du bor langt væk og er pårørende til en patient, som er indlagt til behandling på Rigshospitalet, har du også mulighed for at leje et værelse på Patienthotellet.

​​​​​

Rask ledsager

Voksne patienter kan have en medindlagt rask ledsager med, når de bor på Patienthotellet, hvis det på patientens afdeling på Rigshospitalet skønnes, at patienten ikke er i stand til at klare sig selv. Hvis patienten er under 18 år, skal der være en voksen rask ledsager med for at passe patienten. 

Som rask ledsager bor du sammen med patienten på hotellet, og har en opredning på dennes værelse. Du bor gratis på hotellet, men skal selv betale for måltiderne, som kan tilkøbes i hotellets restaurant (se priserne nedenfor). Morgenmad er obligatorisk for RL, så der er dog altid en egenbetaling på 50 kr. pr. nat på Patienthotellet for RL. 

Det er den afdeling, hvor patienten er i behandling, som tager stilling til om patienten har behov for at have dig med som rask ledsager og bestiller plads til dig og patienten på hotellet. 

Opredning hos indlagt patient

Hvis du ønsker at bo sammen med en patient, der ikke har behov for en rask ledsager, kan du selv betale for en opredning på et dobbeltværelse. Hvis der ikke er ledige dobbeltværelser, kan vi tilbyde et enkeltværelse i nærheden af patienten. Se priserne nedenfor.

Leje af værelse 

Hvis du bor langt væk og er pårørende til en patient, der er indlagt til behandling på Rigshospitalet, kan du i begrænset omfang leje værelse på Patienthotellet, hvis vi har plads. Hvis vi ikke har ledige værelser på Patienthotellet, må vi henvise til andre hoteller i København.
 
Du skal selv reservere plads på hotellet på telefon 35 45 28 28 eller e-mail patienthotel.rigshospitalet@regionh.dk
 

Priserne fremgår af Velkomstfolderen. Redaktør