Indkvartering på Patienthotellet (pårørende)

Som pårørende kan du bo sammen med en patient, der er indlagt på Patienthotellet, enten som rask ledsager eller som betalende gæst. Hvis du bor langt væk og er pårørende til en patient, som er indlagt til behandling på Rigshospitalet, har du også mulighed for at leje et værelse på Patienthotellet.

​​​​​

Rask ledsager

Du kan som pårørende blive medindlagt, hvis en patient ikke er selvhjulpen. Det er patientens afdeling, der vurderer om du kan blive medindlagt som rask ledsager og dermed bo gratis på hotellet. 

Patienter under 18 år, skal altid have en rask ledsager med, når de er indlagt på Patienthotellet.

Som rask ledsager bor du sammen med patienten på hotellet, og har en opredning på dennes værelse. Den raske ledsager skal selv betale for måltiderne, som kan tilkøbes i hotellets restaurant (se priserne nedenfor).  

Opredning hos indlagt patient

Hvis du ønsker at bo sammen med en patient, der ikke har behov for en rask ledsager, kan du selv betale for en opredning på et dobbeltværelse. Hvis der ikke er ledige dobbeltværelser, kan vi tilbyde et enkeltværelse i nærheden af patienten. Se priserne nedenfor.

Leje af værelse 

Hvis du bor langt væk og er pårørende til en patient, der er indlagt til behandling på Rigshospitalet, kan du i begrænset omfang leje værelse på Patienthotellet, hvis vi har plads. Hvis vi ikke har ledige værelser på Patienthotellet, må vi henvise til andre hoteller i København.
 
Du skal selv reservere plads på hotellet på telefon 35 45 28 28 eller e-mail patienthotel.rigshospitalet@regionh.dk
 

Priserne fremgår af Velkomstfolderen. Redaktør