Mød os på Folkemødet 2022

Med debatten "En fremtid uden varme hænder: Hvordan kan innovation redde fremtidens sundhedsvæsen?" sørger vi for at skabe den vigtigste debat på årets Folkemøde fredag d. 17. juni kl. 15.30-17.00 på scenen Vinklen ved Grønbechs Hotel.

Vent...

Sæt kryds i kalenderen allerede nu, så du er sikker på at få en plads til debatten ”En fremtid uden varme hænder: Hvordan kan sundhedsinnovation redde fremtidens sundhedsvæsen?”, som vi afholder i samarbejde med BioMedical Design og Bornholms Hospital:

Fredag d. 17. juni 2022
Kl. 15.30-17.00
På scenen ”Vinklen” ved Grønbechs Hotel

Du kan hente invitationen her: Invitation FM debat 2022_final.pdf

Danskerne bliver ældre og mere kronisk syge end nogensinde før, og den tendens vokser konstant de næste 15-20 år. Samtidig mangler der hænder i sundhedssektoren - og endnu flere i fremtiden til at kunne være der for den voksende mængde af patienter.

Sundhedsvæsnet koster milliarder, og der er ikke udsigt til flere midler. Heldigvis findes der, i kraft af innovativ teknologi, muligheder for at opfinde nye måder at forebygge, behandle og rehabilitere. Derfor er spørgsmålet: Hvordan undgår vi lavere kvalitet i fremtidens behandlinger, og sikrer at innovation bliver tænkt ind og gjort mulig som en del af løsningen?

Vi har et sundhedsvæsen, der består af fagligt dygtige medarbejdere – men medarbejderne er presset på tid og manglende hænder. Sundhedsinnovation kommer i høj grad fra de sundhedsprofessionelle selv og ikke kun fra forskningen. Men lige nu opstår innovationsinitiativer på trods: Derfor skal der skabes bedre rammevilkår, og de sundhedsfaglige skal uddannes i innovation, så de kan være stærke medspillere til at udvikle sundhedsteknologiske løsninger sammen med private virksomheder, så vi fortsat kan få en god behandling, når vi bliver ældre.

Vores debat bliver indledt af fremtidsforsker Liselotte Lyngsø, hvorefter vi slipper vores debattører fri til en spændende debat modereret af Gitte Hansen, der er vært på P1 Debat. 
Vores debattører på scenen er:
-    CIO for Rigshospitalets Innovationscenter - Henning Langberg Henning Langberg
-    Direktør for BioMedical Design - Sys Zoffmann Glud
Sys Zoffmann Glud
-    Hospitalsdirektør for Bornholms Sygehus - Annemarie Hellebek
Annemarie Hellebek
-    Vicedirektør for Danske Regioner - Tommy Kjelsgaard
Tommy Kjelsgaard

Hvis du ønsker at vide mere om arrangementet, kan du kontakte Innovationscentrets kommunikationsansvarlige Pernille Østen på telefon: 20570124 eller på mail: Pernille.oesten.rasmussen@regionh.dk
Pernille.oesten.rasmussen@regionh.dk
 

Vi glæder os til at se jer!

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor