Sådan arbejder vi

Innovation fra lokal til global værdi

Innovation handler om at udvikle nye metoder og løsninger, der kan bruges i praksis og gøre en positiv forskel for patienter og sundhedsprofessionelle.

For at sikre, at innovation på Rigshospitalet skaber værdi for flest mulige patienter, har vi udviklet en model, der skal accelerere nye løsninger fra lokal til global værdi.

For hvert skridt i modellen udfoldes konkrete leverancer inden for bl.a. test, jura, data og forretningsudvikling. Leverancer udbydes af teamet, samt interne og eksterne samarbejdspartnere.

Nogle gange accelereres en løsning gennem hele processen, og andre gange hjælper vi i enkelte skridt. Innovationsteamet strukturerer og faciliterer hele processen fra identificering af behov til produktudvikling i klinisk praksis på Rigshospitalet og videre til global skalering.

​Hvad kan vi tilbyde?

Vi er et team bestående af en række fagtligt dygtige personer, hvor vi hver især har vores spidskompetencer. Vi kan tilbyde hjælp med alt fra branding til juridisk rådgivning, til at få netop dit projekt realiseret.

Vil du vide mere, om hvad vi kan tilbyde, kan du skrive til os.

Redaktør