Biblioteket på Blegdamsvej

Biblioteket er for indlagte og ambulante patienter og deres pårørende. Personalet er også velkomne til at bruge biblioteket.

Det er muligt at ringe 3545 4404 eller skrive til hovrig@kff.kk.dk for at bestille og siden afhente bøger. For personale, der er oprettet som brugere på patientbiblioteket, er det også muligt at reservere via www.bibliotek.kk.dk eller appen biblioteket.

Biblioteket har et bredt udvalg af magasiner, bøger, lydbøger, musik og film til både børn og voksne. Der er også litteratur på for eksempel grønlandsk, engelsk, arabisk og urdu. 

Dagens aviser kan læses på biblioteket.

Det digitale bibliotek

På biblioteket kan vi bl.a. hjælpe med e-reolen, som er bibliotekernes e-bogs- og lydbogs service, der giver mulighed for at læse og lytte til bøger via mobiltelefon, iPad og pc.

Pc, kopi, scanning

Det er muligt at benytte bibliotekets to publikumspc’er, og at printe, kopiere og scanne dokumenter. 

Biblioteksvognen

Biblioteksvognen kommer rundt på de fleste afsnit én gang om ugen - spørg personalet hvornår eller se efter opslaget på afdelingen. Vi bringer ud hver dag ved henvendelse til biblioteket, ring på 35 45 44 04 (kl. 9-16 mandag-fredag).

Kultur På Riget

Kultur på Riget er et samarbejde mellem Biblioteket, Rigshospitalets BørneUngeProgram og Kirken. Kultur på Riget arrangerer koncerter, sangaftener, foredrag, caféeftermiddage og kreative værksteder. Sengeafdelingerne får også jævnligt besøg af musikere, forfattere og fortællere.

Følg os på Instagram kulturriget_patientbibliotek
Her kommer nyt om biblioteket og anden underholdning for både børn og voksne på Rigshospitalet.


Online underholdning og adspredelse


Redaktør