Biblioteket på Blegdamsvej

Biblioteket er for indlagte og ambulante patienter og deres pårørende samt personale på Rigshospitalet.  

​Biblioteket er åbent mandag – fredag kl. 10-16. Du kan ringe til os på 3545 4404 eller kontakte os på mail bibliotek.rigshospitalet@regionh.dk​. Vi bringer bestilte bøger ud hurtigst muligt.

Personale kan reservere bøger på www.bibliotek.kk.dk til afhentning på Patientbiblioteket. Det er ikke muligt at benytte Københavns Bibliotekers app til reservering, det kan kun ske via hjemmesiden.

Derudover kan du følge os på Facebook "Patientbibloteket på Rigshospitalet" og Instagram kulturriget_patientbibliotek, hvor vi anbefaler bøger og fortæller om vores kulturarrangementer.

Biblioteket har et bredt udvalg af magasiner, bøger, lydbøger, musik og film til både børn, unge og voksne. Der er også litteratur på forskellige sprog, f.eks. grønlandsk, engelsk, arabisk og urdu. 

Dagens aviser samt nyeste numre af tidsskrifter kan læses på biblioteket.
Læs mere om vores tilbud her​

Det digitale bibliotek

På biblioteket kan vi bl.a. hjælpe med e-reolen, som er bibliotekernes e-bogs- og lydbogs service, der giver mulighed for at læse og lytte til bøger via mobiltelefon, iPad og pc. 

Du kan også låne en IPad eller en dvd-afspiller på biblioteket.​

Pc, kopi, scanning

Det er muligt at benytte bibliotekets publikums pc, og at printe, kopiere og scanne dokumenter. Det koster 1 kr. pr. A4-print, og vi modtager kun kontanter.​

BiblioteksvognenBiblioteksvognen kommer rundt på de fleste sengeafsnit én gang om ugen - spørg personalet hvornår vi kommer forbi din afdeling eller se efter opslaget på afdelingen. 

Vi bringer ud på alle hverdage ved henvendelse til biblioteket, ring på 35 45 44 04 (kl. 9-16 mandag-fredag).

Særligt for dig i isolation

Vi har et udvalg af bøger til voksne og børn doneret fra forlag, som vi kan give til dig, der er i isolation. Bøgerne er nye og forseglede, og du beholder boggaven efterfølgende. 

Ring til os, så bringer vi en bog op til din afdeling.
Læs mere i vores folder her

Kultur På Riget

Kultur på Riget er et samarbejde mellem Rigshospitalets Kirke, BørneUngeProgram og Biblioteket. Kultur på Riget arrangerer koncerter, sangaftener, foredrag, bibliotekscaféer med forfattere og kreative værksteder. Sengeafdelingerne får også jævnligt besøg af musikere, forfattere og fortællere.​

Online underholdning og adspredelse
Redaktør