​​​​​​

Biblioteket på Blegdamsvej

Biblioteket er for indlagte og ambulante patienter og deres pårørende. Personalet er også velkomne til at bruge biblioteket.​

Biblioteket er åbent mandag – fredag kl. 10-16. I kan ringe til os på 3545 4404 eller kontakte os på mail patientbibliotek.rigshospitalet@regionh.dk​. Vi bringer bestilte bøger ud hurtigst muligt samme dag.

Personale kan reservere bøger på www.bibliotek.kk.dk 
Derudover kan I følge os på Facebook "Patientbibloteket på Rigshospitalet" og Instagram kulturriget_patientbibliotek

Biblioteket har et bredt udvalg af magasiner, bøger, lydbøger, musik og film til både børn og voksne. Der er også litteratur på for eksempel grønlandsk, engelsk, arabisk og urdu. 

Dagens aviser kan læses på biblioteket.

Det digitale bibliotek

På biblioteket kan vi bl.a. hjælpe med e-reolen, som er bibliotekernes e-bogs- og lydbogs service, der giver mulighed for at læse og lytte til bøger via mobiltelefon, iPad og pc.

Pc, kopi, scanning

Det er muligt at benytte bibliotekets publikums pc, og at printe, kopiere og scanne dokumenter. 

Biblioteksvognen

Biblioteksvognen kommer rundt på de fleste afsnit én gang om ugen - spørg personalet hvornår eller se efter opslaget på afdelingen. Vi bringer ud på alle hverdage ved henvendelse til biblioteket, ring på 35 45 44 04 (kl. 9-16 mandag-fredag).

Kultur På Riget

Kultur på Riget er et samarbejde mellem Rigshospitalets Kirke, BørneUngeProgram og Bibliotek. Kultur på Riget arrangerer koncerter, sangaftener, foredrag cafeeftermiddage (streges) og kreative værksteder. Sengeafdelingerne får også jævnligt besøg af musikere, forfattere og fortællere.

Online underholdning og adspredelse
Redaktør