​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Billedkavalkade fra national konference om børn og unge med erhvervet hjerneskade

​Hvordan kan vi på tværs af sektorer blive bedre til at hjælpe børn og unge med erhvervet hjerneskade? Det spørgsmål var på dagsordenen i november 2022 på vores nationale konference for fagprofessionelle i neurorehabiliteringen. Se billeder fra konferencen.
Der var fuldt hus. 210 var tilmeldt, mange forskellige faggrupper og alle fem regioner var repræsenteret, da vi den 14. november 2022 samlede fagprofessionelle med speciale i børn og unge med erhvervet hjerneskade til konference på Rigshospitalet. Konferencen afholdt vi sammen med ViC - Vestdansk Videnscenter for Neurorehabilitering, Hjerneskadeforeningen og Hjerneskadecenter Virum. Regionsrådsformand i Region Hovedstaden, Lars Gaardhøj, åbnede konferencen, og på programmet var oplæg med den nyeste viden inden for området. 

Samtidig var det det dagen, hvor vi sammen skabte et helt nyt nationalt og tværfagligt netværk for fagprofessionelle med speciale i børn og unge med erhvervet hjerneskade.​ Heldigvis er der kun få børn med erhvervet hjerneskade. Men de fagprofessionelle inden for området sidder derfor også langt fra hinanden - rundt omkring i landet. Det giver en risiko for, at vigtig viden og gode erfaringer går tabt i stedet for at blive delt. Der er behov for at skabe samarbejde på tværs. At lægge grundstenen til et netværk var derfor et af de helt centrale omdrejningspunkter på konferencen.​

​​Rettighederne til billederne tilhører: Videnscenter for Neurorehabilitering, ViC - Vestdansk Videnscenter for Neurorehabilitering, Hjerneskadeforeningen og Hjerneskadecenter Virum og kan kun offentliggøres med tilladelse fra rettighedsindehaverne. 

Fotograf: Tomas Bertelsen.  
Redaktør