Praktisk information fra Afdeling for Urinvejskirurgi

Praktiske oplysninger i forbindelse med din elle​r din pårørendes indlæggelse på Afdeling for Urinvejskirurgi på Rigshospitalet.​ Vi håber, at du trods din sygdom, må få det rart på afdelingen og føle dig godt tilpas.​​

​​​​​​​

​​Besøgstid 

Der er fri besøgstid på Afdeling for Urinvejskirurgis sengeafsnit. Besøgende bedes dog tage hensyn til de andre patienter og arbejdsgangen på sygehuset.

Spisetider

Alle måltider serveres fra buffet ved køkkenet af personalet. 

Serveringstiderne er:

Morgenmad klokken 08.00 - 08.45
Frokost klokken 12.00 - 12.45
Aftensmad klokken 18.00 - 18.30

Der altid kolde drikkevarer i køleskabet, ligesom der også er eftermiddags- og aftenkaffe og te. 


Vagtskifte

Personalet har vagtskifte kl 7.30, 15.30 og 23.30. Vi anmoder om, at du og dine pårørende begrænser henvendelser på disse tidspunkter - med mindre der er akut behov for  hjælp.​

Rygning

Rygning er ikke tilladt på Rigshospitalet. 

Personlige ejendele

Du skal undlade at medbringe værdigenstande. Til hver sengeplads er der et skab med nøgle. Her kan du opbevare dine personlige ejendele. Når du ikke er tilstede på sengeafsnittet, kan personalet opbevare nøglen. Hvis værdigenstande medbringes er det på eget ansvar. Vi har ikke mulighed for at erstatte stjålne eller bortkomne ting.​ Medbring gerne eget tøj, så du kan færdes på hospitalet.

TV og telefon

Der er TV ved hver sengeplads. Du skal bruge høretelefon som du enten kan medbringe hjemmefra eller købe i 7-eleven i stueetagen. Du kan ringe gratis til danske numre og dine pårørende kan ringe direkte til dig. 
Læs mere om Radio og TV og Telefon

Internetadgang

Du kan få adgang til internettet via hospitalets
trådløse netværk.
  • Vælg RegHGaest
  • Åbn internet
  • Indtast e-mail og log på

Blomster

Nogle blomster kan give allergi hos personale, patienter og pårørende. Derfor kan vi desværre ikke have liljer og stærkt duftende blomster på sengeafsnittet. Potteplanter, sammenplantninger og dekorationer, der indeholder jord, må ikke medbringes af hensyn til hygiejnen.
Vaser til blomster kan lånes, spørg personalet.

Patienthotel

For selvhjulpne patienter er der i visse tilfælde mulighed for at benytte patienthotellet. Pårørende har mulighed for at leje et gæsteværelse. 

Udskrivelse

Du skal som hovedregel selv sørge for hjemtransport. 
Hvis du henvises til et forløb på Afdeling for Kræftbehandling til efterbehandling, kan der udleveres kontakt information til forløbskoordinator Anne Bjerrum.​

e-journal

Dine journaloplysninger overføres til e-journal, som du kan se på nettet under www.sundhed.dk. Her vil du også kunne finde informationer om e-journal. Eventuelle spørgsmål kan rettes til personalet eller patientvejleder.​

Patientvejleder

Som personale i sengeafsnittet vil vi meget gerne høre både ris og ros.  Skulle du støde ind i problemer i sengeafsnittet, som du ikke umiddelbart kan løse i samarbejde med afsnittets personale, har du mulighed for at henvende dig til Rigshospitalets patientvejleder. Patientvejlederens kontor ligger i forhallen. 

I øvrigt

Der kommer en biblioteksvogn rundt i sengeafsnittet. I stueetagen er der cafeteria, 7-eleven, bibliotek, kørselskontor og mødested for Falck. I stueetagen er der også en kirke og et bederum, og du har altid mulighed for at tale med en præst eller en imam.


Redaktør