​​

Børn og Unge med Kræft- og Blodsygdomme, sengeafsnit 5054

​Velkomme​n til sengeafsnit 5054.

Når et barn/en ung får kræft, involverer det hele familien. Det kan være svært at vide, hvordan man som forældre og pårørende skal forholde sig til sygdommen og barnet/den unge. 

Dagligda​​gen på sengeafsnittet 

Dagligdagen på sengeafsnittet er bygget op om en række faste rammer og rutiner, som er tilrettelagt så alle indlagte børn/unge og deres forældre kan få den bedst mulige pleje og behandling.

Til forældr​​e ​​og pårørende 

Vi har samlet en række informationer og gode råd om pleje og behandling af børn og unge med kræft på denne side.​

Praktisk inf​​orma​tion 

Her finder du information om en række praktiske forhold, som er vigtige at vide, når I opholder jer på sengeafsnittet.​

Udskrive​lse 

Her kan du finde gode råd og information om udskrivelsen.

Forskning, Udvikling og Uddannelse​ 

Læs mere om sengeafsnittets forskning i kræft hos børn og unge, udviklingsaktiviteter, læringsmuligheder og uddannelse. Forskning, uddannelse og udvikling er centrale nøgleord på sengeafsnit 5054.​

Mad til indl​​agte børn og​​​ unge​

Det er vores ønske, at barnet/den unge har muligheder for at få mad, når det er sultent, og det kan være på alle tider af døgnet. Der bliver serveret mad tre gange i døgnet i fælleskøkkenet, og hvis barnet bliver sultent på ​andre tidspunkter eller ønsker noget andet, end det, der bliver servereret, har I mulighed for at tilberede mad til barnet fra køkkenskabene og fryseren. I kan også selv medbringe mad og opbevare det i køleskabet på afsnittet.

Læs m​​ere om mad til indlagte børn, unge, forældre og søskende under 12 år.


Redaktør