Ny professor i klinikken

Overlæge, dr. med. Mads Sølvsten Sørensen tiltræder som professor i klinikken pr. 1. maj 2014.

​​​​​​​

I den forløbne uge blev det ved ansættelsessamtale afgjort, at Øre-næse-halskirurgisk & Audiologisk klinik bliver beriget med endnu en professor. Det er således nu officielt, at overlæge dr. med. Mads Sølvsten Sørensen tiltræder som professor i klinikken pr d. 1/5 2014.


​Mads er i forvejen ansvarlig for øresøjlen og er kendt som værende en yderst habil ørekirurg. Ved siden af operationerne og ambulatoriet bruger Mads meget tid på sin forskning inden for knoglemodulation i tindingebenet herunder otosclerosis. Hvad der også er kendt blandt de fleste er, at Mads har lavet en ørekirurgisk simulator​ og at denne nu anvendes verden over. Hvad de færreste ved er, at Mads trods stort engagement også får tid til at spille tennis og lufte hunden i Brønshøj.

Mads har allerede et særdeles ambitiøs forskningsprogram for den kommende periode for hans 5-årsprofessorat inddragende bl.a. mindst 2 ph.d.-forløb. Fremover vil vi fortsat se Mads på operationsgangen på Gentofte, men ikke helt så hyppigt som tidligere. Når man bliver professor er det sådan, at man halvdelen af tiden beskæftiger sig med forskningen, mens den anden halvdel fortsat vil være i klinikken. ØNH-kirurgisk & Audiologisk klinik har således fremover i alt 3 professorer.


Redaktør