Afskedsreception for lægesekretær Bente Rasmussen

Hyggelig reception for lægesekretær Bente Rasmussen, der takker af efter 46 år på Rigshospitalet.

Den 25. april blev der holdt afskedsreception for Bente Rasmussen, der stopper efter 46 år som lægesekretær på Rigshospitalet. De sidste 17 år har Bente været i Øre-næse-halskirurgisk og Audiologisk klinik.

Klinikken havde sørget for et stort morgenmadsarrangement, og Bente selv var overvældet af de mange fremmødte og de fine gaver. Det store fremmøde fra alle faggrupper er bevis på, at Bente er en værdsat kollega.

Formiddagens mange taler fortalte samme historie; om en særdeles hårdtarbejdende, pligtopfyldende kollega, der ikke springer over hvor gærdet er lavest. Og som nyder stor respekt i afdelingen på grund af sin store faglighed.

At Bente ikke har haft en eneste almindelig sygedag (!) i løbet af sine 46 år på Rigshospitalet vidner om, at hun er en engageret kollega, der har været glad for sit arbejde. Kun en brækket arm forhindrede Bente i at møde på arbejde i en periode.

De mange år i faget har betydet, at Bente kender stort set alle behandlinger, og det er således en fantastisk dygtig lægesekretær som klinikken må tage afsked med. Sammenkomsten endte med at blive et hyggeligt punktum på en ellers trist dag.

Bente ønskes alt det bedste fremover, når hun skal nyde et velfortjent otium.

Redaktør