Print ma­te­ri­a­le til Mon­ster Gart­ner

​​Her kan du finde det materiale, du skal bruge til at spille Monster Gartner. Brikker og plakater skal printes for at spillet virker. Hvis du er på hospitalet, udleveres det hele af personalet, og du skal ikke printe noget selv.

​​Spil Monster Gart​​ner på Ri​gshospitalet

Hvis du er patient på Rigshospitalet, kan du bede personalet udlevere en startpakke til spillet Monster Gartner, hvis din afdeling har spillet. Heri er din personlige monsterplante.

Alt i denne pakke tilhører dig og må tages med hjem.

Spil Monster Gartner​ hjemme 

Hvis du vil spille Monster Gartner hjemme, skal du downloade og printe nedenstående materiale. Det er ikke muligt at spille spillet uden at printe materialet.

1. Prin​​t startpakken

I startpakken finder du en monsterplante-brik, og guide til, hvordan du kommer godt i gang. 

Bemærk at disse startpakker ikke er personlige, ligesom dem der udleveres på hospitalet. Det er altså muligt, at andre vælger samme monsterplante-brik som dig, og I så deles om den. Hvis en anden person leger med monster-planten samtidig med dig, vil monsterplanten fortælle dig det.

Herunder er 12 forskellige monsterplanter, som du kan lege med. Du behøver kun at printe og udklippe en af monsterplanterne. Linksne åbner en pdf med en monsterplante-brik.

2. Print snegleka​​​mp- og mad-plakater: 

Disse skal bruges i spillet, når man vil tæve dræbersnegle eller finder monstermad. Du kan se her, hvordan de bruges​.

Downloa​d mad-portaler her (pdf, åbner i ny fane)
Download sneglekamp-plakat her (pdf, åbner i ny fane)​

Download spillet her 
Redaktør