Uniformer

​​Uniformen er enten-eller. Har du patientkontakt eller en anden funktion, der kræver uniform, skal du bære fuld uniform​.

Fuld uniform eller ingen

Hovedreglen er, at du skal bære fuld uniform, hvis du har patientkontakt eller løser opgaver, der af hygiejniske eller andre årsager kræver en uniform. Hvis dit arbejde ikke falder ind under den beskrivelse, skal du ikke bære uniform. Og det er enten eller. Du må fx ikke tage en kittel over private jeans og skjorte.

Sortiment og størrelser

Region Hovedstadens uniformer består af en kollektion på 20 modeller, der er tilpasset de to køn, de fire årstider og den enkeltes behov. Uniformerne fås fra størrelse x-small til 4x-large. Der er frit valg i hele sortimentet, og du kan sammensætte din uniform, som det passer dig. I de fleste uniformsbutikker kan du også skifte størrelse og model fra dag til dag. Dog kan der være perioder, hvor ikke alt er på lager. 
Se alle uniformsdelene (pdf -​ åbner i nyt vindue)​

Id-kortet bruges som lån​erkort

​Du kan hente din uniform i uniformsbutikken døgnet rundt ved at bruge dit id-kort som ”lånerkort”.​​ Der er opstillet skærme og scannere i alle butikker. Her kan du låne uniformer ved først at identificere dig via dit id-kort og efterfølgende scanne uniformen ud (ligesom på biblioteket).​

​​​​Her finder du uniformsbutikkerne​​

Blegdamsvej 
Vi har to uniformsbutikker på Blegdamsvej:
  • Uniformsbutik 1 ligger i kælderen ved opgang 2 
  • Uniformsbutik 2 ligger i kælderen ved opgang 41 (under informationen)
 Se hvor unifor​msbutikkerne ligger på dette kort ​(pdf)
Glostrup
Uniformsbutikken ligger i kælderen under Vestre behandlingsbygning (VB). 
 Se h​vor uniformsbutikkerne ligger på dette kort​ (pdf)


  

 
Redaktør