Vigtige forberedelser inden dit besøg i Klinik for Bevægeforstyrrelser

Information om forberedelser inde besøg i Klinik for Bevægelsesforstyrrelser.

Husk eventuelle læsebriller

Hvis du bruger læsebriller, så husk at tage dem med. Til konsultationen skal du igennem nogle tests, hvor det er vigtigt, at du kan læse vejledningerne.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til din konsultation, kan du ringe til sygeplejersken på telefonnummer 38 63 23 38. Telefontiden er hverdage mellem 08.30 - 10.00.

Tag gerne en pårørende med

Du er altid velkommen til at tage en pårørende med. Det kan være en fordel, at I er to om at lytte og stille spørgsmål.

Forbered dig på, at din aftale kan blive rykket

I vores afdeling modtager vi akutte patienter, som vi skal undersøge eller behandle med meget kort varsel. Vi oplever derfor indimellem, at vi desværre må aflyse planlagte tider. Vi kontakter dig og giver dig den næste ledige tid, hvis din undersøgelse eller operation skulle blive aflyst.

Husk at melde din ankomst

Når du er fremme ved venteområdet, skal du henvende dig i receptionen. På denne måde ved vi, at du er ankommet til din aftale.

Sørg selv for transport

Du skal normalt selv arrangere og betale for din transport til og fra hospitalet. I enkelte tilfælde kan du have ret til at få hjælp til udgifterne eller til kørsel frem og tilbage. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte Rigshospitalets kørselskontor på 35454666, alle hverdage fra kl. 07.00-16.00. Kørsler kan tidligst bestilles 14 dage før din aftale. Hvis du bor uden for Region Hovedstaden, skal du benytte dig af kørselsordningen i din region.
Læs mere om transport på www.regionh.dk/transport

Kontakt os, hvis du har brug for en tolk

Kontakt os hurtigst muligt, hvis du har brug for en tolk, så sørger vi for at booke en til dig. Læs mere om reglerne for brug af tolk på www.regionh.dk/tolk.

Du kan blive tilbudt at deltage i et forskningsprojekt

Rigshospitalet er et forskningshospital. Derfor kan du i forbindelse med din behandling hos os blive tilbudt at deltage i et eller flere forskningsprojekter. Vi forsker for at udvikle bedre behandling til vores patienter - nu og i fremtiden. 

Anvendelse af blod- og vævsprøver til forskning

Rester af blod- og vævsprøver kan blive brugt til forskning. Du har ret til at beslutte, at dine blod- og vævsprøver kun må anvendes til behandling af dig selv og til formål, der umiddelbart er knyttet til din behandling.
Læs mere om dine rettigheder på www.regionh.dk/patientrettigheder. 

Log på Min Sundhedsplatform og følg med i dit forløb på hospitalet

På www.minsundhedsplatform.dk kan du blandt andet følge med i dit forløb, se kommende aftaler, se prøvesvar og udfylde eventuelle spørgeskemaer. Hvis du har spørgsmål, kan du også skrive direkte til den afdeling, du er tilknyttet. Du kan også hente appen MinSP på din smartphone. Du logger på med NemID.
Gå til www.minsundhedsplatform.dk

Redaktør