Velkommen til tværfagligt rygforløb i rygmedicinsk team

Heri findes information om tværfagligt rygforløb i Klinik for Led- og Bindevævssygdomme.

Tværfaglig undersøgelse og behandling

Du har fået en tid til undersøgelse og behandling i Led- og Bindevævssygdomme, klinik 51. Her vil du møde et tværfagligt team, der består af en læge, en fysioterapeut og en sygeplejerske. Vi vil efter en grundig undersøgelse lave en behandlingsplan sammen med dig. Planen omfatter både, hvad vi, men også hvad du selv kan gøre, for at du kan få det bedre og blive bedre til at håndtere dine symptomer. Fysioterapeuten vil være din kontaktperson igennem forløbet, og kan fx undervise i smertehåndtering og give øvelsesvejledning, hvis det er relevant for dig. Sygeplejersken vil bl.a. vejlede dig om smerter og brug af smertestillende medicin. Du skal forvente at selve undersøgelserne sammenlagt tager omkring 2 timer.

Tidsbestilling

Nye tider til kontrol aftaler du sammen med fysioterapeuten eller sygeplejersken fra gang til gang.

Afbud

Hvis du har brug for at aflyse eller ændre din tid, skal du kontakte sekretæren 38 63 30 75, telefontid kl. 8.00 - 15.00. På www.MinSundhedsplatform.dk kan du læse din journal, se dine aftaler og aflyse dine tider.

Cop-Spine

Cop-Spine er en database, der er udviklet til at måle symptomer og livskvalitet hos personer med rygsygdomme. Den er godkendt af Datatilsynet og Sundhedsstyrelsen. Databasen bruges både af dine behandlere til at følge dine symptomer, men også til kvalitetsudvikling og til forskning, så vi kan blive bedre til at behandle rygsygdomme. Det er derfor vigtigt, at du indtaster, hver gang du kommer i klinikken. Du taster på en Ipad, som du får hos sekretæren.

Når indholdet i databasen bruges til kvalitetsudvikling og forskning, er du anonym. Det betyder at ingen oplysninger kan spores tilbage til dig.

Redaktør