Velkommen til Led- og Bindevævssygdomme, daghospital 3062

Informationer af betydning for patienter tilknyttet Led- og Bindevævssygdomme, daghospital 3062.

I denne pjece har vi samlet  informationer af betydning for patienter tilknyttet Led- og Bindevævssygdomme, daghospital 3062. Det er vores opgave at dække dine behov for undersøgelse, behandling og pleje. Vi bestræber os samtidig på at skabe gode og trygge rammer. Hvis der alligevel opstår situationer, hvor dine oplevelser ikke svarer til dine forventninger, hører vi gerne fra dig.

Kort om afsnittet 

Led- og Bindevævssygdomme, daghospital 3062 er et tilbud til patienter, som har brug for at komme hurtigt til undersøgelser og behandling uden at være indlagt. Ved ankomst til Daghospitalet skal du henvende dig til sekretæren i receptionen.

Hvor finder du Daghospitalet

Daghospitalet finder du i opgang 3, 6. sal, på samme gang som Led- og Bindevævssygdomme, sengeafsnit 3062

Åbningstid 

Daghospitalet er åbent mandag-fredag i tidsrummet 08.00-15.00. Er du forhindret i at møde til en planlagt konsultation/ behandling eller har du spørgsmål vedrørende dine tider, så ring til sekretæren på telefon 35453062 eller på MinSundhedsplatform. 

Sundhedsfaglig kontaktperson

Du vil under hele dit forløb i Daghospitalet blive tildelt en behandlings -eller patientansvarlig læge. 

Hvad skal jeg medbringe 

Noter dine spørgsmål til lægen eller sygeplejersken, så du husker at få dem stillet. Medbring din medicinliste. Du skal selv medbringe den medicin, du måtte få brug for i løbet af dagen. Hvis du under dit forløb i Daghospitalet får ordineret ny medicin, vil lægen sende recept til apoteket. 

Ventetid 

Der kan forekomme ventetid, især hvis du skal til mange undersøgelser. Vær opmærksom på, at patienter ikke nødvendigvis bliver kaldt til konsultation i den rækkefølge, de er mødt frem. Det er en god ide at medbringe en bog eller en avis til at fordrive ventetiden med. Der tilbydes te, kaffe og vand. Medbring eventuel noget spiseligt. Der kan købes mad og drikke i i stuen, hvor der findes forskellige muligheder. 

Lad værdigenstande blive hjemme 

Vi kan ikke tilbyde et aflåst skab. Derfor anbefaler vi, at du lader dine værdigenstande samt større pengebeløb blive hjemme. 
Hospitalet erstatter ikke stjålne eller tabte ting.

Når dit behandlingsforløb i Daghospitalet skal afsluttes

Vi sender en meddelelse til din praktiserende læge med lægelige oplysninger vedrørende dit forløb i Daghospitalet. Hvis du ikke ønsker denne meddelelse sendt, skal du give os besked. Er der behov for fortsat kontrol, vil dette foregå i vores klinik eller på lokal sygehus.

Hvad gør jeg, hvis jeg får det dårligt

Skulle der opstå akut forværring af din helbredstilstand uden for Daghospitalets åbningstid, skal du kontakte din praktiserende læge eller 1813/lægevagten i dit lokalområde.

Internet 

Rigshospitalet har trådløs internetadgang for patienter og pårørende via et særskilt gæstenet. Du skal selv medbringe en PC eller andet elektronisk udstyr. Internetadgang for patienter og pårørende er gratis. Brugernavn og adgangskode fås ved henvendelse til sekretæreren i receptionen.

Parkering 

Som udgangspunkt betaler du selv transporten til og fra hospitalet. Der er ikke gratis parkering på Rigshospitalet. Hvis du har brug for parkeringsbillet til dit næste besøg, kan du få billetten udleveret i receptionen, inden du går hjem. Vi anbefaler, at du ankommer til hospitalet i god tid, da du risikerer at skulle lede efter en parkeringsplads. Vær opmærksom på parkeringsskiltene. Hospitalet påtager sig ikke ansvaret for din bil under parkeringen.

Andet praktisk 

Du må gerne benytte din mobiltelefon. Du bør dog holde mobiltelefonen på lydløs, så du ikke forstyrrer. Det er ikke tilladt at ryge på Rigshospitalet. 

Min Sundhedsplatform

Du kan komme i kontakt med os på Min Sundhedsplatform på www.minsundhedsplatform.dk, her kan du bl.a. skrive direkte til os, hvis du har spørgsmål, læse dele af din journal, se dine aftaler og se dine prøvesvar.

Kontaktdata

Led- og Bindevævssygdomme, Daghospital 3062
Afdeling for Rygkirurgi, Led- og  
Bindevævssygdomme, 
Rigshospitalet, Blegdamsvej 9, 2100 København Ø. Telefon (sekretariat):
35 45 30 62.

Yderligere oplysninger

Ønsker du at vide mere om Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme, kan vi henvise til vores hjemmeside, som findes på www.rigshospitalet.dk 

Med venlig hilsen

Led- og Bindevævssygdomme, Daghospital 
3062

Kort over Rigshospitalet
Redaktør