Velkommen til Center for Kønsidentitet

Vi glæder os til at se dig til en velkomstsamtale.

Vi glæder os til at se dig til en velkomstsamtale.

Når man fylder 18 år, vil al behandling overgå til at blive koordineret fra Center for Kønsidentitet (CKI) på Rigshospitalet. 

Hormonbehandling foregår enten via  Afdeling for Kvindesygdomme, klinik 4004 eller via Afdelingen for Vækst og Reproduktion, begge afdelinger er på Rigshospitalet. 

Til samtalen kan du hilse på vores forløbskoordinator. Vi vil meget gerne høre om hvordan dit forløb har været frem til nu og så vil vi tale med dig om dit fremtidige forløb. 

Du er nu fuldt myndig og det betyder blandt andet at dine forældre ikke længere kan få oplysninger om dig, dine tider, din behandling osv. uden at du har givet samtykke til det. Dine pårørende, dvs. fx forældre, søskende, partner har mulighed for at deltage i samtalegrupper med andre pårørende, hvor relevante emner vil blive vendt. CKI arrangerer også andre møder og grupper som kan være relevant for dig.

Du kan læse mere om CKI på vores hjemmeside: https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/julianemarie/center-for-koensidentitet/Sider/ default.aspx På hjemmesiden kan du også læse om vores retningslinjer og behandlinger. 

Redaktør