Træningslejlighed

Formålet med ophold i træningslejligheden er at få mulighed for at afprøve opnåede færdigheder, både med hensyn til personlige færdigheder og færdigheder i at færdes ude, købe ind og tilberede mad.

Information til patienter

Beskrivelse af træningslejligheden

I denne vejledning er der samlet nogle praktiske oplysninger, som du kan have glæde af under dit ophold i træningslejligheden.

Lejligheden er beliggende Havnevej 15F, 3100 Hornbæk, tlf.49703170.  Fra fortovet er der indgang til lejligheden via flisebelagte stier, og der er adgang via terrassedøren.

Indretning

Lejligheden er ca 44 m2, fordelt på kombineret opholdsstue og køkken, soveværelse og badeværelse. Køkkenet er indrettet med elektrisk højdeindstillelige køkkenelementer uden underskabe. I soveværelset er der elindstillelig seng og en sammenklappelig seng til en gæst eller hjælper.

Badeværelset er indrettet med højdeindstilleligt badesæde, indstillelig vask, støttegreb ved bruseplads og toilet. Der er plads til evt. badestol, og til at en hjælper kan arbejde dér. I soveværelse og badeværelse er der rumdækkende loftlift, forbundet med en skinne mellem de to rum, således at det er muligt at blive liftet direkte fra seng til toilet eller badesæde.

I lejligheden er der TV og telefon. Lejligheden er røgfri, ligesom den øvrige del af klinikken.

Det er ikke tilladt at tænde levende lys i lejligheden.

Formål

Formålet med dit ophold i træningslejligheden er, at du får mulighed for at afprøve dine opnåede færdigheder, både med hensyn til personlige færdigheder og færdigheder i at færdes ude, købe ind og tilberede mad.

Måltider

Under dit ophold i træningslejligheden er det praksis, at du selv sørger for alle måltider, både indkøb og tilberedning. Du har dog, efter aftale, mulighed for at spise ét eller flere af de daglige måltider på afdelingen. Du får udbetalt kostpenge svarende til de måltider, du selv  sørger for.

Rengøring

Du får gjort rent én gang ugentlig. Du er selv ansvarlig for, at der på rengøringsdage er ryddeligt.

Post

Du skal selv hente din post på afdelingen.

Telefon

Der er gratis telefoni.

Nøgle

Der ligger en reservenøgle på afdelingen.

Praktisk hjælp

Evt. anden praktisk hjælp aftales med din ergoterapeut, f.eks. skift af sengelinned, transport af vasketøj, tømning af affaldspose. Det er ikke muligt at få hjælp fra sygeplejen i træningslejligheden. Hvis du har brug for hjælp til skift af sår eller lign. foregår det på dit sengeafsnit. 

Redaktør