Radiologiske undersøgelser, Praktisk information

Praktisk information til patienter, der skal til radiologisk undersøgelse i Røntgen og Skanning på Glostrup hospital.

Praktisk information

Velkommen til Røntgen og Skanning, klinik Glostrup. Her får du en række praktiske informationer, som det kan være rart at have kendskab til i forbindelse med dit besøg hos os. Finder du ikke de svar, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Pårørende

Du er meget velkommen til at tage pårørende med ved dit besøg på Røntgen og Skanning, klinik Glostrup. Der er dog ikke altid mulighed for, at din pårørende kan være med ved selve undersøgelsen.

Værdigenstande

Mange radiologiske undersøgelser kan kun gennemføres, hvis patienten tager smykker og lignende af. Hvis dette er påkrævet, vil du blive tilbudt en aflåselig kabine til dine værdigenstande. Imidlertid har Røntgen og Skanning, klinik Glostrup ikke erstatningspligt over for bortkomne værdigenstande. Derfor kan det være en god idé ikke at medbringe værdier i forbindelse med undersøgelsen.

Påklædning

Tag gerne en tynd T-shirt på/med, som er uden tryk eller nitter.

Besøgets varighed

Vi bestræber os på at gøre dit besøg på Røntgen og Skanning, klinik Glostrup så behageligt som muligt. Men der kan desværre opstå ventetid, fx. på grund af akutte patienter. Det kan derfor være en god idé at medbringe lidt læsestof eller lignende.

Svar på undersøgelsen

Billedmaterialet fra undersøgelsen vil umiddelbart efter undersøgelsen være synligt for hospitalets kliniske personale i afdelinger og klinikker. Beskrivelsen af undersøgelsen udarbejdes snarest muligt herefter. Svaret sendes til den læge, klinik eller afdeling, der har henvist dig. Svaret foreligger normalt tidligst efter 5 hverdage.

Rygeforbud

Der er rygeforbud på Rigshospitalet - Glostrup. Det betyder, at du ikke må ryge inden for på hospitalet - ej heller uden for på hospitalets matrikel.

Transport

Hvis du kommer hjemmefra i egen bil eller bliver kørt af pårørende, gør vi opmærksom på, at der er gode parkeringsmuligheder i vores nye parkeringshus.

Det kan dog være hensigtsmæssigt at afsætte god tid til parkering.

Offentlig transport

Følgende busser stopper på Nordre Ringvej tæt ved Rigshospitalet - Glostrup:

  • 149
  • 300S
  • 330E
  • 500S

Kørselsordning

Hvis du har ret til kørsel til og fra behandling, skal du være opmærksom på, at du selv skal bestille din kørsel. Dette gøres ved at ringe til Kørselsservice Syd på tlf. 38 69 70 00. Du skal være opmærksom på, at du kan opleve ventetid før din hjemtransport.

På bagsiden kan du set et kort over Rigshospitalet - Glostrup. De hvide flag markerer hospitalets indgange.

Redaktør